Meille tuli tuo ihan virallinen ohutneulanäytteen raportti-lippulappu jossa oli juuri siitä samasta asiasta, eli Lymfooma oli löydetty. Nyt odotellaan että niitä avausraportteja tulisi. Viimeistään kuukauden sisällä pitäisi tulla. Toivotaan nyt kuitenkin jos aikaisemmin tulisi, vaikka eihän sieltä mitään uutta varmasti tule.

Hihittelin tuossa eilen illalla kun lueskelin Akin virallista tuomari-arviointia. En ollutkaan huomannut että se oli kehunut Akia "Ex Long & Muscular" :D Kattokaa nyt! Akilla on se sixpäkki! no ei vaa. Kun minä olen vähän väliä aina lipsunut Akin ruokavaliosta ja antanut sille kaikkea herkkuja niin että sitä sitten kehutaan lihaksikkaaksi, niin ei voi kuin hihitellä :D no mikäs siinä jos tuomaria miellyttää! Minulle Aki on yhä pullapoika.

Tänään ei tule kuvia... meidän kamerasta loppu patterit. Vaikka digikamera maksoikin vain 30e, niin se kuluttaa vähän liikaa pattereita >:( akkupatterit pitäisi hankkia, mutta eipä ole sellaista juttua mikä niitä akkupattereita lataa. Saako niitä ihan normaaleista kaupoista?