P1080238.jpg

Tervehdys! Kirjoitin äskettäin tänne pitkän blogin ja arvatkaa vain miten se sitten lopulta deletoutui :D No, ei se mitään! Kirjoitetaan siis uudelleen.

Elikkä! Pojat ovat auttaneet tosissaan siivouksessa tässä nyt parin viikon sisällä :D Heti kun joku paikka on emännän mielestä puhdas niin tietenkin pojat näyttävät heti perään minkälainen on puhdasta. eli kaikki muruset levitellään, hiekka kaavitaan ulos astiasta miltei kokonaan juuri ennen vieraan tuloa ja sitten muuten vain sotketaan :D Ei se mitään, tälläistä se kai on asua kissojen kanssa...tai sitten meillä on vain super-sika-kissat jota porsastelee ja sotkee.

Elikkä siis, tuo Möykkyjä Matolla kirjoittaja Elina kävi täällä vierailulla ja voi pojat millaisia herkkuja se meidän possuille toikaan! :D Rossu ei ihan heti tajunnutkaan mitä ihmeen herkkuja nämä on kun ihan oudon muotoisia ja kokoisia (kanankauloja) mutta kyllä se sitten söi.. ja tänään loput mitä jäi maistui vielä paremmin, jopa muruset on syöty matolta. Kyllä kelpasi, pojat kiittävät! Aki kyllä ujosteli tosi paljon tuota Elinaa mutta kyllä sitten rohkaistu. Pitää varmaan pyytää enemmän ihmisiä täällä käymään niin ehkä Akikin tottuisi sitten vieraisiin nopeammin :) Meidän äitiä tai muuta perhettä ei Aki ujostele, mutta johtunee varmaan siitä että ovat tuttuja. Rossu onneksi näyttäytyi heti ja oli miltei samanlainen kuin minun seurassa. No, Rossun tuttua äänekästä kehräystä ei toki kuulunut mutta miltei yhtä paljon se ainakin valitti, kuin muutenkin :D Kiitos tosi paljon käynnistä Elina! Tuun sitten tässä katsomaan niitä sunkin lapsia!

Ja toinen kiitos Elinalle siitä että Ellu otti meidän pikkusioista kuvia! Joten laitetaanpa tänne!

P1080182.jpg
Huomatkaa tuolla yläkulmassa näkyy vessa-astia, joka on nätisti siivouksen jälkeen kaavittu vielä 'siistimmäksi'

P1080175.jpg


Rossun tähti on miusta aivan ihana :D Meidän tähtipoika!

P1080143.jpg

P1080137.jpg

P1080248.jpg
Akin väritys näyttää tässä vähän oudolta :o salama!


P1080227.jpg

P1080209.jpg

Tälläistä meillä tällä kertaa. Ja jos ei ennätetä aikaisemmin tänne kirjoittaa....


Hyvää Joulua kaikille ! ! ! !
toivottaa: Tiina ja Possut (Rossu ja Aki)